030 6048234 info@quintrans.nl

Tarieven

Quintrans heeft doorgaans binnen 30 minuten een koerier bij u voor de deur voor het laagste tarief in de regio.

In het kort

Quintrans heeft doorgaans binnen 30 minuten een koerier bij u voor de deur voor het laagste tarief in de regio. Wij gaan uit van het principe: “Hoe kleiner de zending, hoe lager de prijs”. U betaalt voor een envelop van 30 gram dus nooit de prijs van een bestelwagen c.q. combo. Waarom kan Quintrans u zulke scherpe tarieven aanbieden? Heel eenvoudig !!! Quintrans houdt haar administratiekosten en overige (personeels)kosten zo laag mogelijk. Door deze lage (overhead)kosten profiteert u van de laagste prijzen. Onze dienstverlening bestaat uit talloze mogelijkheden, waardoor het niet zinvol is om alle tarieven op onze site te vermelden. Wilt u weten wat een koerier naar de door u gewenste bestemming kost, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen en u krijgt direct antwoord van de dienstdoende planner.

Kwaliteit voorop

Quintrans berekent overigens geen bijkomende, onvoorziene kosten, aan u door zoals:
• aanrijdkilometers
• brandstoftoeslagen
• onregelmatigheidstoeslagen
• volumetoeslagen
• filetoeslagen

De enige onvoorziene kosten die wij u in rekening brengen zijn de wachttijden die eventueel op het laad- of losadres ontstaan.

Deze kosten bedragen € 7,50 per 15 minuten.
De eerste 15 minuten zijn echter voor rekening van ons !

Voor ritten die uitgevoerd dienen te worden tussen 18:00 en 07:00 uur, op zaterdag of op zon- en feestdagen geldt een toeslag bovenop de reguliere ritprijs.

 

Onboard koeriers

Onze Onboard Koeriers Service bied u de mogelijkheid om uw belangrijke documenten, waardevolle usb sticks of spare-parts rechtstreeks te laten vervoeren door de lucht onder het toeziend oog van onze ervaren koeriers.

Wij halen de zending persoonlijk bij u op en rijden hiermee naar de desbetreffende airport waar de onboard koerier direct op het vliegtuig stapt en de zending persoonlijk bij uw relatie aflevert zonder tussenkomst van derden.

Wij begeleiden u en de koerier hierbij het hele traject en spreken van tevoren de prijs met u door.

 

Exclusief B.T.W.

Alle prijzen zijn exclusief 21% B.T.W. en zijn geldig tot 31-12-2023.